Home
Puzzelkrant
Prijswinnaars
NIEUW: CONTENT
Verdeling opbrengst
Contact
Sitemap

In oktober verschijnt het eerste nummer van de opvolger van de Puzzelkrant: Content

 

In oktober verschijnt het eerste nummer van Content, een nieuw kwartaalmagazine voor Rijssen, Nijverdal, Wierden, Holten en Enter. Content is de opvolger van de Puzzelkrant, maar bieldt veel meer. In de Puzzelkrant stonden puzzels en goede doelen centraal. Content wordt een fraai uitgevoerd kwaliteitsmagazine, waarin tal van onderwerpen aan bod komen: mooie verhalen over wonen, werken, winkelen, ondernemen, cultuur, jongeren, onderwijs, politiek, religie, gezondheid, verkeer en vervoer, eten en drinken, mode, streekgeschiedenis en nog veel meer. Content wordt een veelzijdig magazine!

Content geeft bovendien iedere keer 500 euro weg aan een goed doel. De betreffende organisatie krijgt bovendien de ruimte in Content om zich te presenteren. Ook komt er in elk nummer van Content een advertentiepuzzel. En deze aspecten van Content zijn een voortzetting van de Puzzelkrant.

Content wordt een positief blad, waar mensen een prettig gevoel bij krijgen. Onze uitdaging is een blad te maken waar zo'n beetje iedereen naar grijpt. Niet het zoveelste huis-aan-huisblad, maar een blad dat zich duidelijk gaat onderscheiden. Het woord content heeft verschillende betekenissen: het betekent tevredenheid, in het Frans betekent het blijdschap en in het Engels staat het voor inhoud. Kortom: we gaan een blad maken met echte inhoud, waar mensen op z'n minst tevreden mee zullen zijn en wellicht zelfs een beetje blij!

Zo'n kwaliteitsmagazine wordt ook niet de zoveelste folder die in een stapel op de deurmat valt, maar wordt bij de mensen thuis gebracht door de postbode. Let in de loop van de maand oktober maar op uw brievenbus!

Top